Kenmerken

 

Frame

Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en flexibel materiaal, wat ervoor zorgt dat het frame niet krast, splintert, verweert of roest zoals bij een houten of metalen frame. Het frame is gemaakt van 30% glasvezelversterkte nylon composiet, dit maakt het frame extreem licht, sterk en toch flexibel.

 

Rem

De handgestuurde achterrem zorgt voor zeer zacht en geleidelijk remmen. De remkracht kan ook worden aangepast wanneer uw kind vertrouwen en controle krijgt. In tegenstelling tot de veel gebruikte achter-V-rem is deze unieke trommelrem ook veilig voor de kleine vingertjes van uw kleintje.

 

Stuurbegrenzer

Het stuur kan niet 360 graden draaien, waardoor je kleintje gemakkelijk richting kan blijven houden. Het voorkomt ook veel valpartijen, veroorzaakt door het oversturen, dit gebeurt veel bij kinderen die leren fietsen.

 

 

Zadel

Heeft de vorm van een paardrijzadel, dit zorgt voor maximaal comfort en stabiliteit tijdens het rijden. De vorm van het zadel zorgt ervoor dat je kleintje niet naar beneden glijdt wanneer het heuvelafwaarts rijdt.

 

 

Reflecterende Stickers

Voor betere zichtbaarheid.

 

 

 

Spatborden

Achter- en voorspatbord zorgen ervoor dat de echte wildebrassen niet onder de modder zitten na een rondje rijden. Ook houden de spatborden modder en kiezels tegen bij het offroad rijden.